Asociatia Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala

Centrul Step by Step este o organizație non-profit care promovează principiile educației timpurii de calitate și derulează proiecte pentru modernizarea educației și dezvoltare comunitară sustenabilă, proiecte menite să pregătească noile generații pentru confruntarea cu cea de-a IV-a Revoluție Industrială.Din 1994, în parteneriat cu Ministerul Educației, Centrul Step by Step implementează Alternativa Educațională Step by Step, aplicată în prezent în grădinițe și școli publice din 95 de localități ale României.Inovarea și excelența în educație sunt principalele noastre obiective, motiv pentru care întreaga energie a echipei noastre este canalizată către dezvoltarea de comunități profesionale care pot transforma în bine procesul educațional și pot valoriza inteligența și potențialul fiecărui copil.Nu știm cum vor arăta meseriile viitorului, dar suntem convinși că o educație timpurie de calitate va oferi copiilor cel mai bun început de drum în viață și îi va ajuta să își atingă adevăratul potențial.Fiecare leu pe care îl investim azi în educația timpurie, va ajuta România să câștige alți 13 lei în următorul an. Acum este momentul să investim.Educația timpurie deschide drumul copilului. Primii ani de viață sunt fundația pe care construim o întreagă generație și sădim valorile și încrederea în copiii noștri.Vrem ca generațiile pe care le pregătim acum să fie generații de oameni puternici, cu încredere în forțele lor, cu gândire critică și care sunt pregătiți să ia cele mai bune decizii pentru ei și comunitatea lor.Banii tăi vor susține actiuni care să dezvolte pregătirea continuă a profesioniștilor din serviciile destinate copilăriei timpurii, creșterea dezirabilității profesiei de educator puericultor, dezvoltarea infrastructurii, finanțarea serviciilor și asistență tehnică în comunitate.Educația timpurie este iubire, iar împreună putem dărui fiecărui copil un start bun în viață!

Website:
www.stepbystep.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular