Asociatia pentru protectia animalelor Kola Kariola

Asociatia Pentru Protectia Animalelor KOLA KARIOLA este o organizatie non-profit fondata in scopul ajutorarii animalelor fara stapan din Romania, un segment social cu un mare deficit.Lipsa de educatie si totala nepasare a autoritatilor fac din Romania o tara a nepasarii fata de animale si mediu.Confruntata cu realitatea cruda direct in strada, a sutelor de cazuri cu animale aflate in nevoi, maltratate, accidentate, abandonate, torturate, in aprilie 2014 asociatia incepe constructia unui adapost in Fundulea, unde, de la infiintare si pana in luna iunie 2015, au fost adapostiti aproximativ 400 de caini aflati in grija asociatiei: caini salvati din adaposturile publice, caini salvati de pe strada, caini abandonati pe camp, in paduri, caini accidentati sau maltratati pe langa care unii oameni nu au putut trece nepasatori. Asociatia servind astfel comunitatea preluand animale abandonate, asigurandu-le un acoperis, hrana, tratamente si pregatindu-le pentru adoptie si reintegrarea intr-o familie.Activitatea membrilor asociatiei fiind una evidentiata prin actiuni de salvare directe, foarte virale in mediul online, cu mult impact emotional si care aratau o realitate cruda a suferintei animalelor, cererile de ajutor au crescut. Numarul animalelor salvate a crescut. Astfel ca in luna aprilie 2015, asociatia incepe construirea uni nou adapost pe un teren de 10.000 mp la Belciugatele, un loc cu conditii mult mai bune, un loc creat cu dragoste si din dragoste pentru aceste animale ale nimanui. Un loc in care cateii care nu-si vor gasi niciodata o casa numai a lor vor putea trai in conditii cat mai apropiate de ceea ce inseamna o casa si vor putea beneficia zilnic de dragostea si atentia omului.Dar nu numai cateii sunt locatarii acestui nou adapost. Vacute, taurasi, magari, cai, purcei si capre, toti salvati din situatii cumplite, isi duc traiul linistiti acum. Numarul lor creste mereu, asa ca adapostul are si o zona special amenajata pentru animale mari.

Website:
www.asociatiakolakariola.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular