Asociatia Clubul Câinilor Utilitari

Asociația Clubul Câinilor Utilitari oferă sprijin persoanelor aflate în dificultate prin pregătirea echipelor de voluntari cu câini pentru situații speciale. Fie că vorbim despre pregătirea câinilor de intervenție în caz de cutremur și dispariții în mediul natural sau despre pregătirea câinilor de terapie asistată de animale, CCU se bazează pe ajutorul tău pentru a aduce schimbări în comunitate.Pe lângă cele două activități principale, asociația dezvoltă proiecte sociale bazate pe educație și bunăstarea animalelor. Oferim sprijin familiilor care au copii cu nevoi speciale, activități asistate de animale, alinăm singurătatea persoanelor vârstnice prin vizite la centrele de bătrâni, cursuri de dresaj gratuit pentru persoanele care adoptă un câine fără stăpân și ajutăm la reabilitarea câinilor și rezidenților din Penitenciarul Jilava prin proiectul Romanian Prison Dogs Program.În perioada pandemiei am ajutat persoanele aflate în izolare cu plimbări gratuite pentru câinii lor, atât în București cât și în alte orașe ale țării și am reușit să strângem în jurul nostru numeroase persoane care au dorit să devină voluntari în acest proiect. De asemenea, am organizat sesiuni on-line educative pentru toți cei interesați de a-și îmbunătăți relația cu câinele.Contribuția ta contează pentru comunitate și doar împreună putem face mai mult bine! Îți mulțumim că ne ești alături!Puteți află mai multe despre activitățile și proiectele noastre accesând: https://caini-utilitari.ro/ sectiunea Proiecte.https://caini-utilitari.ro/activitati/cautare-si-salvare/https://www.terapiecuanimale.ro/

Website:
caini-utilitari.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular