Fundația Motivation România

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit către Fundația Motivation România! #SchimbăPovestea copiilor și adulților cu dizabilități!Contribuția ta se transformă în:1. donații de scaune rulante potrivite. An de an, sute de copii și adulți își pierd mobilitatea din cauza unor afecțiuni medicale sau a unor accidente în care au fost implicați. Un scaun rulant potrivit #SchimbăPovestea și devine un prieten de nădejde care îi însoțește zi de zi.2. instruire pentru viață independentă în scaun rulant. Atunci când un om își pierde mobilitatea are nevoie să învețe să se deplaseze independent cu scaunul rulant și să depășească obstacole pe care le-ar putea întâlni în activitățile de zi cu zi. Instructorii de viață independentă de la Motivation sunt ei însuși utilizatori de scaune rulante experimentați și sunt alături de cei care și-au pierdut recent mobilitatea în procesul de învățare a tehnicilor de manevrare a scaunului rulant și a altor aspecte ce țin de viața independentă.3. campanii de conștientizare cu privire la drepturile persoanelor cu dizabilități. Cu campania #PeBune? poate v-ați întâlnit deja în parcările supermarketurilor partenere.4. servicii de îngrijire pentru 25 de tineri cu dizabilități intelectuale medii și severe, aflați în grija Fundației Motivation;Citește despre vieți schimbate în bine pe www.motivation.ro.Împreună punem în mișcare roțile schimbării!

Website:
www.motivation.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 27 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucurăm să te avem aici, în comunitatea oamenilor cu spirit civic. Împreună suntem mai buni, mai puternici și mai curajosi. Împreună putem aduce o schimbare în bine în societatea noastră, de aceea avem nevoie de cât mai mulți oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei să ajuți, descarcă formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei să-l ajuţi, printează-l și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarcă un model de formular