Termeni și condiții de utilizare

Termenii și Condițiile generale de utilizare stabilesc termenii și condițiile generale de utilizare a site-ului „redirectioneaza.ro” de catre potențialii vizitatori sau beneficiari.

“Redirectioneaza.ro” (în continuare denumit „Site”, „Platforma”, „Redirectioneaza.ro”) este o platformă online dezvoltată de Asociația Code for Romania (denumită în continuare “Code for Romania”) care vine în sprijinul acțiunilor civice de redirecționare a până la 3.5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și pensii, având ca obiectiv facilitarea relației dintre asociațiile non-guvernamentale sau fundațiile (în continuare denumite „ONG”) înființate în Romania pe de o parte și potentialele persoane care doresc să redirecționeze pana la 3.5% catre acestea, pe de alta parte.

Asociația Code for Romania este o persoană juridică, având sediul în Mun. București, Piata Alba Iulia nr. 7, bloc I6, etaj 1, ap. 6, înregistrată în registrul special, Partea A, sectiunea I 67/06.07.2016.

Obiectivul Site-ului

Obiectivul Platformei este de a facilita colectarea formularelor de tip 230, formulare ce permit redirecționarea sumei reprezentând până la 3.5% din impozitul anual pe venit, precum și incurajarea cetățenilor să contribuie la colectarea acestora.

  • Site-ul permite înregistrarea unui ONG pentru a crea un profil online prin care acesta se poate prezenta.
  • De asemenea, Redirectioneaza.ro pune la dispoziția utilizatorului Platformei care dorește să redirecționeze până la 3.5% din impozitul pe venit, un formular care colectează datele personale ale acestuia. Pentru a afla condițiile în care datele cu caracter personal ale utilizatorilor platformei care doresc să direcționeze până la 3.5% din impozitul pe venit, sunt utilizate de către Code for Romania, te rugăm să accesezi Nota de informare de aici.
  • Datele din acest formular sunt folosite pentru a completa documentul de tip 230, cu datele ONG-ului, dar și datele persoanei care redirecționează cei până la 3.5%.
  • Astfel, odată completat formularul, platforma generează formularul tip 230 cu datele completate de tine, putând fi descărcat de pe Site automat (vezi exemplu necompletat).

În cazul în care utilizatorul nu dorește ca formularul tip 230 să fie precompletat în baza formularului de pe Platformă, sau sa ii fie prelucrate datele cu caracter personal, poate alege sa redirectioneze cei pana la 3.5% din impozit descarcand si completand formularul tip 230 de pe site (vezi exemplu necompletat).

Marcă și dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informațiile existente pe acest Site este deținut de Code for Romania. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus parțial, integral sau modificat fără acordul expres exprimat de către Code for Romania, titularul acestui drept.

  • Toate drepturile sunt rezervate.
  • Este strict interzisă folosirea acestui Site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau a securității acestuia ori pentru discreditarea sau harțuirea Redirectioneaza.ro sau a Code for Romania.
  • Code for Romania va aplica toate măsurile de securitate tehnică și organizatorică pentru protejarea datelor asupra cărora deține controlul împotriva oricărei situații de manipulare accidentală sau intenționată, pierdere, distrugere sau împotriva accesului unei persoane neautorizate.

Modificări Termeni și Condiții generale de utilizare Site

"Termenii și Condițiile generale de utilizare" constituie, în intregime, un acord încheiat între dumneavoastră și Code for Romania în privința utilizării Redirectioneaza.ro.

Code for Romania își rezervă dreptul de a revizui și aduce la zi "Termenii și Condițiile generale de utilizare" în orice moment, fără o anuntare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagină vă rugăm să ne scrieți la adresa redirectioneaza@code4.ro.

Despre Code for Romania

Code for Romania este o organizație neguvernamentală independentă, neafiliată politic si apolitica, înființată în anul 2016, al cărei scop este de a mobiliza tinerii profesioniști din domeniul IT să creeze instrumente digitale care ajută în soluționarea problemelor sociale. Code for Romania este înființata și funcționează în conformitate cu legea română, actul constitutiv și statutul său și codul de conduită.